Հաճախ ելակը ունենում է թթու և միջին քաղցրության համ։
Այս եղանակով մենք ուժեղացնում ենք նրա քաղցրությունը և նա դառնում է արտակարգ համեղ միրգ պատված շոկոլադե պատյանով։
Բաղադրամասեր
500 գր թարմ ելակ,
50 գր սերուցքային կարագ,
200 գր սև շոկոլադ,
200 գր սպիտակ շոկոլադ։
Պատրաստման եղանակը
Նախ պետք է ելակը լավ լվանալ և ջրքամել։
Երկու տարբեր ամանների մեջ առանձին - առանձին հալեցնել սև և սպիտակ շոկոլադները, յուրաքանչյուրի մեջ լցնել մեկ թեյի գդալ կարագ:
Ելակների մի մասը թաթախել սպիտակ, իսկ մյուս մասը սև շոկոլադի մեջ։
Հովացնելուց հետո ելակները սառնարանում պահել 1 ժամ։
loading...