Բաղադրամասեր

2 հատ լավաշ

200 գ երշիկ,

200 գ խոզապուխտ,

4 պոմիդոր,

8-10 հատ սունկ,

400 գ քերած պանիր,

1 հատ քաղցր պղպեղ և սոխ,

2 թթու վարունգ,

Կետչուպ կամ տոմատի սոուս

16 հատ շերտով խոզապուխտ,

աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի:

 

 

Պատրաստման եղանակը

Լավաշը պետք է բացել և վրան քսել 150 գ պանիր մեկ բաժնի համար,

վրան լցնել մանր կտրտած երշիկ, խոզապուխտ, պոմիդոր, սոխ, քաղցր պղպեղ, թթու վարունգ, սունկ և մաղադանոս և կետչուպ:

 

 

Մնացած պանիրը լցնել այդ ամենի վրա:

Լավաշը փաթաթել ռուլետի նման և վրան դնել շերտով խոզապուխտը:

Այն դնել ֆոլգայի կամ պերգամինի թղթի մեջ և դնել ջեռոցը 15 -20 րոպե:

loading...