Բաղադրամասեր

կարտոֆիլ - 800 գր,

ձիթայուղ - 1,5 բաժակ,

կարագ - 3 ճգ,

սխտոր - 3 գլուխ,

մաղադանոս - 2 ճգ,

լիմոն - 2 հատ,

ուրց - 8 ճյուղ,

աղ,

սև պղպեղ։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Նախ պետք է կարտոֆիլը լվանալ և խոր տարայի մեջ խառնել ձիթայուղի, կարագի և մաղադանոսի հետ։

Կարտոֆիլը կտրատել զիգզագաձև և շարել ջեռոցի թավայի մեջ։

 

 

Սխտորը, լիմոնը և ուրցը բաժանել կարտոֆիլների միջև, վրան աղ և պղպեղ ցանել։

Ամբողջը 1 ժամ տեղադրել 170 աստիճան տաքությամբ ջեռոցում։

Մատուցել ոչ շատ տաք վիճակում։

loading...