Բաղադրամասեր
200 գ իշխանին՝
35 գ սպիտակ գինի,
10 գ կիտրոն կամ 55 գ նռան հատիկ,
աղ, պղպեղ, թարխուն,
կանաչ սոխ ըստ ճաշակի։
Պատրաստման եղանակը
Կաթսայի հատաիկ խաչմերուկ դնել մաքուր, մանր ձողեր, լցնել սպիտակ գինի։
Ձողերի վրա, 2-3 շարք դարսել նախապատրաստած և աղ արած իշխանը։
Ձկան վրա ցանել խոշոր կտրատած թարխուն և կանաչ սոխ։
Կաթսան ծածկել և մարմանդ կրակով ձուկը շոգեխաշել 18-20 րոպե։
Իշխանը մատուցել տաք։ Առանձին մատուցել կիտրոն կամ նռան հատիկները։
loading...