Բաղադրամասեր

200 գ իշխանին՝

35 գ սպիտակ գինի,

10 գ կիտրոն կամ 55 գ նռան հատիկ,

աղ, պղպեղ, թարխուն,

կանաչ սոխ ըստ ճաշակի։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Կաթսայի հատաիկ խաչմերուկ դնել մաքուր, մանր ձողեր, լցնել սպիտակ գինի։

Ձողերի վրա, 2-3 շարք դարսել նախապատրաստած և աղ արած իշխանը։

Ձկան վրա ցանել խոշոր կտրատած թարխուն և կանաչ սոխ։

 

 

Կաթսան ծածկել  և մարմանդ կրակով ձուկը շոգեխաշել 18-20 րոպե։

Իշխանը մատուցել տաք։ Առանձին մատուցել կիտրոն կամ նռան հատիկները։

loading...