Բաղադրամասեր

1 կգ կեռասին ՝

կես կգ շաքարավազ,

1/3 հատ կիտրոնի հյութ,

նարնջի հյութ –  1/2 հատ,

1 թ.գդ դարչին։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Բալը լվանալ, կորիզները հանել:

Վրան լցնել կիտրոնի հյութը , շաքարավազը, դարչինը:

Եփել, մինչև միրգը փափկի:

 

 

Հյութը քամել, դնել քամիչի վրա:

Շարել յուղաթղթի վրա:

Դնել ջեռոցի մեջ մի քանի ժամ կամ չորացնել ավանդական եղանակով:

Ավելի լավ է պահել սառնարանում, այդպես այն չի փառակալում:

loading...