Բաղադրամասեր

Անյուղ կաթնաշոռ - 600 գրամ,

Կակաո - 3 ճաշի գդալ,

Բնական յոգուրտ - 200 գրամ,

Ջուր - 60 մլ,

Դոնդող- 30 գրամ,

Շաքարի փոխարինիչ - ըստ ճաշակի։

Պատրաստման եղանակը

Բլենդերի մեջ հարում ենք յոգուրտը, կաթնաշոռը և կակաոն մինչև միատարր զանգված ստանալը։

Թրջել դոնդողը սառը ջրի տակ 10-15 րոպե։

Դնում ենք դոնդողով կաթսան կրակի վրա և մինչև եռալը, ավելացնում դոնդող և խառնում։

Հարում ենք կրեմը հարիչով 1-2 րոպե։

Լցնում ենք կրեմը ֆորմաների մեջ և դնում սառնարանում 2-3 ժամ։

Ըստ ցանկության կարելի է նաև ավելացնել ընկույզ։

loading...