Բաղադրամասեր
Անյուղ կաթնաշոռ - 600 գրամ,
Կակաո - 3 ճաշի գդալ,
Բնական յոգուրտ - 200 գրամ,
Ջուր - 60 մլ,
Դոնդող- 30 գրամ,
Շաքարի փոխարինիչ - ըստ ճաշակի։
Պատրաստման եղանակը
Բլենդերի մեջ հարում ենք յոգուրտը, կաթնաշոռը և կակաոն մինչև միատարր զանգված ստանալը։
Թրջել դոնդողը սառը ջրի տակ 10-15 րոպե։
Դնում ենք դոնդողով կաթսան կրակի վրա և մինչև եռալը, ավելացնում դոնդող և խառնում։
Հարում ենք կրեմը հարիչով 1-2 րոպե։
Լցնում ենք կրեմը ֆորմաների մեջ և դնում սառնարանում 2-3 ժամ։
Ըստ ցանկության կարելի է նաև ավելացնել ընկույզ։
loading...