Փայլաթիթեղի մեջ միշտ համեղ և հետքրքիր ուտեստներ ենք շատերս պատրաստում։ Հիմանականում միս ենք փայլաթիթեղի (ֆոլգա) մեջ պատրաստում։
Բայց պետք է նախ հասկանալ դա անվնաս է, թե ոչ։
Այն շատ մեծ վտանգ է ներկայացնում իրենից։
Փայլաթիթեղը, որը նույն ալյումինն է սառը վիճակում անվնաս է և կարող եք հանգիստ փայլաթիթեղի մեջ ուտելիքներ պահել։
Բայց երբ այն տաքանում է, մեծ քանակությամբ թունավոր նյութեր է արտազատում։
Այսինքն, եթե փայլաթիթեղի մեւ ուտելիք եք պատրաստում ՝ դա վտանգավոր է, քանի որ փայլաթիթեղի արտազատվում են տոքսիններ, թունավոր նյութեր և այդ ամեն ինչը ներթափանցում է սննդի մեջ։
Իսկ մսի պարագայում դա մի քանի անգամ ավելի շատ է տեղի ունենում, հատկապես թռչնամսի և տավարի մսի պարագայում։
loading...