Բաղադրամասեր

ձու - թ հատ,

լավաշ - կես հատ,

սերուցք - 50 մլ,

սամիթ - 2 ճյուղ,

կանաչ սոխ - 2 հատ,

պանիր - 50 գր,

ձիթայուղ - 1/2 ճգ,

աղ, սև պղպեղ։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Սամիթը մանր կտրատել։

Կանաչ սոխը կտրատել։

Պանիրը մանր խորանարդներով կտրատել։

Ձվերը հարել աղի և պղպեղի հետ, ավելացնել ձիթայուղն ու խառնել, ավելացնել սերուցքը, կանաչին և հարել։

Լցնել պանիրի վրա ու խառնել։

Լավաշը քառակուսաձև կտրատել և տեղափոխել ձևամանի մեջ։

 

 

Լավաշների մեջ լցնել ձվով զանգվածը։

Թխել 20 րոպե` նախապես մինչև 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

Մատուցել բանջարեղենի հետ:

 
 
loading...