Բաղադրամասեր

Կոկոսի քերուկ – 45 գրամ,

Խտացրած կաթ – 200 գ,

Կարագ – 150 գ,

Սպիտակ շոկոլադ – 150 գ։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Կարագը և շոկոլադը հալեցնել և խառնել:

Կարելի է հալեցնել թույլ կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով, որպեսզի չվառվի:

Հետո ավելացնել խտացրած կաթը և բոլորը միասին լավ խառնել:

 

 

Ստացված կրեմի մեջ լցնել կոկոսի քերուկը և նորից լավ խառնել:

Պատրաստի Raffaello կրեմը լցնել ապակե բանկայի մեջ և դնել սառնարանում: Կրեմը թողնել սառնարանում ամբողջ գիշերվա ընացքում:

loading...