Բաղադրամասեր
Կոկոսի քերուկ – 45 գրամ,
Խտացրած կաթ – 200 գ,
Կարագ – 150 գ,
Սպիտակ շոկոլադ – 150 գ։
Պատրաստման եղանակը
Կարագը և շոկոլադը հալեցնել և խառնել:
Կարելի է հալեցնել թույլ կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով, որպեսզի չվառվի:
Հետո ավելացնել խտացրած կաթը և բոլորը միասին լավ խառնել:
Ստացված կրեմի մեջ լցնել կոկոսի քերուկը և նորից լավ խառնել:
Պատրաստի Raffaello կրեմը լցնել ապակե բանկայի մեջ և դնել սառնարանում: Կրեմը թողնել սառնարանում ամբողջ գիշերվա ընացքում:
loading...