Բաղադրամասեր
ջուր - 50 մլ,
կարագ - 50 գր,
կաթ - 50 մլ,
ալյուր - 100 գր,
աղ - 0.2 թ/գդ,
ձու - 3 հատ։
Պատրաստման եղանակը
Կաթը, աղը, կարագն ու ջուրը խառնում ենք իրար, հասցնում եռման աստիճանի և ավելացնում ալյուրը:
Առանց կրակից վերցնելու մոտ 2-3 րոպե խառնում ենք այնքան, մինչ համասեռ առաձգական խմոր ստանանք:
Խմորը 3-4 րոպե թողնում ենք սառչի, ավելացնում ենք 1 ձուն և լավ խառնում ենք:
Այնուհետև ավելացնում ենք հաջորդ ձուն՝ կրկին լավ խառնելով:
Այդպես ավելացնում ենք բոլոր ձվերը:
loading...