Բաղադրամասեր

ջուր - 50 մլ,

կարագ - 50 գր,

կաթ - 50 մլ,

ալյուր - 100 գր,

աղ - 0.2 թ/գդ,

ձու - 3 հատ։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Կաթը, աղը, կարագն ու ջուրը խառնում ենք իրար, հասցնում եռման աստիճանի և ավելացնում ալյուրը:

Առանց կրակից վերցնելու մոտ 2-3 րոպե խառնում ենք այնքան, մինչ համասեռ առաձգական խմոր ստանանք:

Խմորը 3-4 րոպե թողնում ենք սառչի, ավելացնում ենք 1 ձուն և լավ խառնում ենք:

 

 

Այնուհետև ավելացնում ենք հաջորդ ձուն՝ կրկին լավ խառնելով:

Այդպես ավելացնում ենք բոլոր ձվերը:

loading...