Բաղադրամասեր
Դդմիկ - 3 հատ,
Կիտրոնի աղ - կես թեյի գդալ,
Սխտոր - 1 գլուխ,
Տոմատի մածուկ - 3 ճաշի գդալ,
Բուլղարական պղպեղ - 1 հատ,
Կծու պղպեղ - 1 հատ,
Գազար - 2 հատ,
Սոխ - 4 հատ,
Համեմ- 1 փունջ,
Սամիթ - 1 փունջ,
Արևածաղկի ձեթ - 50 մլմ
Ջուր - 1/3 բաժակ,
Աղ - ըստ ճաշակի,
Շաքարավազ - 3 ճաշի գդալ
Աղ - 1 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը
loading...