Ամռանը ՝ շոգ եղանակին խորհուրդ է տրվում շատ հեղուկ օգտագործենք։ Սակայն պետք է հաշվի առնենք, թե ինչ հեղուկ ենք օգտագործում։

 

 

Բժիշկ Թ․ Լամասյանը պարզաբանեց, թե ինչու՞ չպետք է շոգ եղանակին թան խմենք։

 

Նա նշեց, որ թանը պահպանման ժամկետին ավելի շուտ է շոգ եղանակին փչանում և չենք կարող վստահ լինել, որ այն թարմ է և անվնաս ՝ անկախ նրանից ՝ գտնվում է պահպանման ժամկետում։

 

 

Նա խորհուրդ տվեց թան խմել միայն թարմ պատրաստած ՝ տան պայամաններում։ 

 

Իսկ հեղուկներից խորհուրդ տվեց ավելի հաճախ խմել սենյակային ջերմաստիճանի ջուր։

 

 

Ամռան շոգին լավագույնը ջուրն է, բայց ոչ սառը, այլ ՝ սենյակային ջերմաստիճանի։

loading...