Բոլորս էլ հաճախակի ապուրներ ենք պատրաստում մակարոնով կամ ապուրների մեջ տարբեր տեսակի մակարոններ ենք ավելացնում։

 

 

Ես նույնպես շատ հաճախ հավով ապուր պատրաստելիս մակարոն եմ ավելացնում, ինչը շատ համեղ է։

 

Սակայն դադարեցի այդպես վարվել, երբ իմացա վտանգավոր պատճառի մասին։ 

 

 

Ոչ միայն օգտակար նյութ չկա այդ մակարոնների մեջ, որը վաճառում են, նաև այն կլանում և ոչնչացնում է ապուրի մեջ պարունակող օգտակար նյութերն ու վիտամինները։

 

Եվ այդ ապուրները վտանգավոր են դառնում աղիների համար և չափից դուրս շատ գիրացնում են։ 

 

 

Մակարոնի փոխարեն դդմիկ ավելացրեք, ինչը նույնպես հիանալի համ է հաղորդում ապուրին և օգտակարություն հաղորդում։

loading...