Բաղադրամասեր

2 կգ սև թթին ՝

3 կգ շաքարավազ:

 

Պատրաստման եղանակը

Թութն ընտրել, պոչերը հեռացնել, ապա լցնել թասի մեջ, վրան՝ նախատեսված շաքարավազի կեսը: Դնել մի կողմ՝ 5-6 ժամ:

Գոյացած հյութը դատարկել մեկ այլ թասի մեջ, ավելացնել շաքարավազ ու օշարակ եփել:

 

 

Երբ օշարակը մի քիչ հովանա, պատրաստած թութը լցնել մեջը, թեթևակի թափահարել, որ բոլոր պտուղները հյութով ծածկվեն, ապա դնել մարմանդ կրակին ու եփել մինչև պատրաստ լինելը:

Վերջում քափը քաշել ու լրիվ հովանալուց հետո լցնել մաքուր ապակյա բանկաների մեջ:

loading...