Բաղադրամասեր
2 կգ սև թթին ՝
3 կգ շաքարավազ
Պատրաստման եղանակը
Ընտրել առողջ թութ, պոչերը հեռացնել և վրան լցնել 1,5 կգ շաքարավազ, այսինքն կեսը։ ԱՅն 5 ժամով թողնել մնա։
Գոյացած հյութը դատարկել մեկ այլ թասի մեջ, ավելացնել շաքարավազ ու օշարակ եփել:
Երբ օշարակը մի քիչ հովանա, պատրաստած թութը լցնել մեջը, թեթևակի թափահարել, որ բոլոր պտուղները հյութով ծածկվեն, ապա դնել մարմանդ կրակին ու եփել մինչև պատրաստ լինելը:
Վերջում քափը քաշել ու լրիվ հովանալուց հետո լցնել մաքուր ապակյա բանկաների մեջ:
loading...