Բաղադրամասեր

150 գր հորթի մսին ՝ ,

100 գր կարմիր լոբի,

1 հատ կանաչ պղպեղ,

մեկ հատ կարմիր պղպեղ,

1 հատ փոքր վարունգ,

կես գլուխ սոխ,

ձիթայուղ,

մաղադանոսն ու աղն ըստ ճաշակի։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Հորթ միսը խաշել, երկարավուն ու բարակ կտրատել:

Նույն չափի ձողիկներով կտրատել պղպեղներն ու վարունգը:

Սոխը կտրատել, թեթևակի տապակել բուսայուղով:

Ավելացնել պաղպեղները, մի փոքր տապակել:

 

 

Եփել լոբին:

Զանգվածին խառնել միսը, լոբին, լցնել ամանի մեջ:

Ավելացնել վարունգը, աղ անել, զարդարել կանաչիով:

loading...