Բաղադրամասեր

1 կգ ազնվամորու համար ՝

850 գրամ շաքարավազ

 

Պատրաստման եղանակը

 

Ազնվամորին մաքրել, բայց չլվանալ: Լցնել տափակ ափսեի մեջ, ավելացնել շաքարավազ և թողնել մեկ ժամ:

 

Հատապտուղներն ու շաքարավազը լցնել կաթսայի մեջ, դնել կրակին և եռացնել, բայց չեփել:

 

 

Թողնել սառի և կրկնել նախորդ գործընթացը: Երրորդ անգամ եռացնելուց հետո եփել ևս 5 րոպե:

մուրաբան լցնել մաքուր տարրաների մեջ և պահել սառնարանում: Այս եղանակով պատրաստված ջեմը պահպանում է գույնն ու շատ նուրբ է ստացվում:

loading...