Շատ յուրահատուկ համ ունի թթվասերով պատրաստված բիսկվիտը, տարբերվում է իր փափուկ կառուցվածքով։
Պետք է պարտադիր փորձել։
Բաղադրամասեր
100 գ թթվասեր,
1 ճաշի գդալ կակաո,
1/5 ճաշի գդալ քացախ,
1 հատ ձու,
1/2 թեյի գդալ սոդա,
1/2 բաժակ շաքարավազ,
½ տարրա խտացրած կաթ,
0,75 բաժակ ալյուր։
Պատրաստման եղանակը
Թթվասերը, ձվերը, շաքարավազը, խտացրած կաթը և կակաոն խառնել տարրայի մեջ։
Ավելացնել սոդա, քաղախի մեջ խառնած, այնուհետև ալյուր։
Բոլորը խառնել և թխել շերտերը։
Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան, դնել խմորը, ջերմաստիճանը իջացնել 180 աստիճանի և թխել 30-40 րոպե։
loading...