Համեղ ապուր պատրաստելը այլ է, իսկ օգտակարը ՝ այլ։
Մի քանի օր առաջ այս թեմային անդրադարձել էինք և նշել, որ չի կարելի պաւորի մեջ կամարոնեղեն ավելացնել։
Մանրամասները կարդացեք այստեղ ՝ https://blog.utest.am/hy/post/9659
Իսկ այսօր կխոսենք, թե ինչու չի կարելի սպիտակ բրինձ ավելացնել ապուրի մեջ։
Սպիտակ բրինձը անօգուտ կալորիաներ է պարունակում, որը կգիրացնի ձեզ և ապուրից կկլանի վիտամինները։
Ցանկալի է դարչնագույն բրինձ լցնել ապուրի մեջ։
Սպիտակ բրինձը անև իր մեջ այնպիսի էլեմենտներ է պարունակում, որը մեկ օր մնա այդ ապուրը այևս համեղ չի լինի և չի կարելի ուտել այն։
loading...