Համեղ ապուր պատրաստելը այլ է, իսկ օգտակարը ՝ այլ։

Մի քանի օր առաջ այս թեմային անդրադարձել էինք և նշել, որ չի կարելի պաւորի մեջ կամարոնեղեն ավելացնել։

 

 

Մանրամասները կարդացեք այստեղ ՝ https://blog.utest.am/hy/post/9659

 

Իսկ այսօր կխոսենք, թե ինչու չի կարելի սպիտակ բրինձ ավելացնել ապուրի մեջ։

 

 

Սպիտակ բրինձը անօգուտ կալորիաներ է պարունակում, որը կգիրացնի ձեզ և ապուրից կկլանի վիտամինները։

 

Ցանկալի է դարչնագույն բրինձ լցնել ապուրի մեջ։

 

 

Սպիտակ բրինձը անև իր մեջ այնպիսի էլեմենտներ է պարունակում, որը մեկ օր մնա այդ ապուրը այևս համեղ չի լինի և չի կարելի ուտել այն։

loading...