Բաղադրամասեր

65 գ տավարի մսին՝

50 գ կարտոֆիլ,

1/4 ձու,

10 գ ընկույզի միջուկ,

5 գ չամիչ,

5 գ ալյուր,

15 գ հալած յուղ,

10 գ չաման,

աղը, դաղձը, համեմը, մաղադանոս։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Տավարի փափուկ միսը եփած կարտոֆիլի հետ երկու անգամ մսաղացով աղալ։

Աղացած զանգվածի մեջ ավելացնել ծեծած ընկույզ, չամիչ, դաղձ, համեմ, ձու, աղ, պղպեղ և լավ խառնել:

 

 

Խճողակից գնդիկներ պատրաստել, թաթախել ալյուրի մեջ և տապակել:

Կոլոլակը մատուցել վրան յուղ լցրած և մաղաղանոսով զարդարած։

Առանձին մատուցել կիտրոն։

loading...