Փափուկ և համեղ տորթ, որը հալչում է բերանում, ընդամնեը մի քանի վարկյանում։

Պատրաստվում է շատ արագ և հեշտ եղանակով։

 

 

Բաղադրամասեր

1 բաժակ ելակ,

1 բաժակ մոշ,

1 բաժակ ազնվամորի,

1 բաժակ հաղարջ,

3 հատ բանան,

3 լիտր մրգային հյութ,

70 գրամ դոնդող։

 

 

 

Պատրաստման եղանակը.

Եռացնել մրգային հյութը, հետո վերցնել կրակից և վրան լցնել դոնդողն ու խառնել:

Դրանից հետո լվանալ հատապտուղները, չորացնել, բանանն էլ մաքրել և կտրատել:

Ստացվածը լցնել նախապես պատրաստված տարրայի վրա, կրկին լավ խառնեք և դնել սառնարան:

loading...