Փափուկ և համեղ տորթ, որը հալչում է բերանում, ընդամնեը մի քանի վարկյանում։
Պատրաստվում է շատ արագ և հեշտ եղանակով։
Բաղադրամասեր
1 բաժակ ելակ,
1 բաժակ մոշ,
1 բաժակ ազնվամորի,
1 բաժակ հաղարջ,
3 հատ բանան,
3 լիտր մրգային հյութ,
70 գրամ դոնդող։
Պատրաստման եղանակը.
Եռացնել մրգային հյութը, հետո վերցնել կրակից և վրան լցնել դոնդողն ու խառնել:
Դրանից հետո լվանալ հատապտուղները, չորացնել, բանանն էլ մաքրել և կտրատել:
Ստացվածը լցնել նախապես պատրաստված տարրայի վրա, կրկին լավ խառնեք և դնել սառնարան:
loading...