Բաղադրամասեր

վարունգ - 150 գր,

եգիպտացորեն - 100 գր,

հազարի թերթեր - 1 կապ,

կաղամբ - 100 գր,

բուսայուղ - 2 ճ/գդ,

աղ - ըստ ճաշակի։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Վարունգն ու կաղամբը կտրատում ենք:

Գեղեցիկ կստացվի, որ վարունգը ձողիկներով կտրատենք:

Հազարի թերթերը լվանում ենք, չորացնում և բավական խոշոր կտորներով կտրատում (կարող ենք ձեռքերով մանրացնել)։

 

 

Վարունգը, կաղամբը, հազարի թերթերը և եգիպտացորենը լցնում ենք ամանի մեջ։

Ավելացնում ենք բուսայուղը, աղ ենք անում և խառնում։

loading...