Գազարը շատ համեղ և օրիգինալ բանջարեղեն է, որը կարող եք օգտագործել նաև արտաքին օգտագործման համար։
Այս միջոցը պատրաստվում է գազարի հիմքի վրա։
Բաղադրամասեր
1 հալվեի տերև,
Կես մեծ գազար,
15 մլ խնձորի քացախ:
Պատրաստման եղանակը
Գազարը մաքրել, մանրացնել և եփել ջրով լի կաթսայի մեջ, մինչև այն փափկի:
Եփած գազարը պատառաքաղով տրորել և դարձնել խյուս:
Կտրել հալվեի տերևներն ու քամել դրանց հյութը:
Հալվեի հյութն ու խնձորի քացախն ավելացնել գազարի խյուսին և լավ խառնել:
Ստացված զանգվածը պետք է լինի սերուցքի թանձրության:
loading...