Գազարը շատ համեղ և օրիգինալ բանջարեղեն է, որը կարող եք օգտագործել նաև արտաքին օգտագործման համար։

Այս միջոցը պատրաստվում է գազարի հիմքի վրա։

 

 

Բաղադրամասեր

1 հալվեի տերև,

 Կես մեծ գազար,

15 մլ խնձորի քացախ:

 

 

Պատրաստման եղանակը

Գազարը մաքրել, մանրացնել և եփել ջրով լի կաթսայի մեջ, մինչև այն փափկի:

Եփած գազարը պատառաքաղով տրորել և դարձնել խյուս:

 

 

Կտրել հալվեի տերևներն ու քամել դրանց հյութը:

Հալվեի հյութն ու խնձորի քացախն ավելացնել գազարի խյուսին և լավ խառնել:

Ստացված զանգվածը պետք է լինի սերուցքի թանձրության:

loading...