Այս եղանակը ես իմացա հենց վրացի խոհարարի կողմից, որի համը ինձ շատ զարմացրեց։
Փորձենք այսօր միասին պատրաստել ասյ համեղ և հյութալի հավի միսը։
Բաղադրամասեր
սամիթ,
5 պճեղ սխտոր,
1,5 ճաշի գդալ ձեթ,
1,5 հատ հավ,
300 գ թթվասեր,
համեմունքներ,
աղ։
սամիթ,
3 պճեղ սխտոր,
1 ճաշի գդալ ձեթ։
Պատրաստման եղանակը
Հավը կտրատել դոշի ուղությամբ։
Շաղ տալ վրան ձեթ։
Պատել համեմունքներով։
Դնել ջեռոցի թավայի վրա, մեջքը վերև։
Դնել ջեռոցում և տապակել 30-35 րոպե։
Հանել ջեռոցից և կտրատել։
Թթվասերի վրա ավելացնել սխտոր, մանր կտրատած սամիթ և աղ։
Ստացված զանգվածը լցնել հավի վրա։
loading...