Այս եղանակը ես իմացա հենց վրացի խոհարարի կողմից, որի համը ինձ շատ զարմացրեց։

Փորձենք այսօր միասին պատրաստել ասյ համեղ և հյութալի հավի միսը։

 

 

Բաղադրամասեր

սամիթ,

5 պճեղ սխտոր,

1,5 ճաշի գդալ ձեթ,

1,5 հատ հավ,

300 գ թթվասեր,

համեմունքներ,

աղ։

սամիթ,

3 պճեղ սխտոր,

1 ճաշի գդալ ձեթ։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Հավը կտրատել դոշի ուղությամբ։

Շաղ տալ վրան ձեթ։

Պատել համեմունքներով։

Դնել ջեռոցի թավայի վրա, մեջքը վերև։

 

 

Դնել ջեռոցում և տապակել 30-35 րոպե։

Հանել ջեռոցից և կտրատել։

Թթվասերի վրա ավելացնել սխտոր, մանր կտրատած սամիթ և աղ։

Ստացված զանգվածը լցնել հավի վրա։

loading...