Բաղադրամասեր

1,5 ճաշի գդալ շաքարավազ,

2 բաժակ ցորենի ալյուր,

1,5 ճաշի գդալ աղ,

1,5 բաժակ ջուր,

2,5 ճաշի գդալ չոր դրոժ,

վանիլի փոշի` ըստ ցանկությամբ։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Շաքարվազը և դրոժը խառնել տաք ջրում։

Ավելացնել ալյուր և աղ։

Խմորը պահել չոր տեղում 1-1,5 ժամ։

Տապակելու համար կարելի է օգտագործել խոր աման։

 

 

Կարագը տաքացնել մինչ եռալը։

Խմորը ճաշի գդալով դնել ամանի մեջ և տալ տարբեր ձևեր։

Հանել դնել թղթի վրա, որպեսզի գնա ավելորդ յուղը։

Շաղ տալ շաքարավազի փոշի և մատուցել տաք վիճակում։

 

loading...