Բաղադրամասեր
1,5 ճաշի գդալ շաքարավազ,
2 բաժակ ցորենի ալյուր,
1,5 ճաշի գդալ աղ,
1,5 բաժակ ջուր,
2,5 ճաշի գդալ չոր դրոժ,
վանիլի փոշի` ըստ ցանկությամբ։
Պատրաստման եղանակը
Շաքարվազը և դրոժը խառնել տաք ջրում։
Ավելացնել ալյուր և աղ։
Խմորը պահել չոր տեղում 1-1,5 ժամ։
Տապակելու համար կարելի է օգտագործել խոր աման։
Կարագը տաքացնել մինչ եռալը։
Խմորը ճաշի գդալով դնել ամանի մեջ և տալ տարբեր ձևեր։
Հանել դնել թղթի վրա, որպեսզի գնա ավելորդ յուղը։
Շաղ տալ շաքարավազի փոշի և մատուցել տաք վիճակում։
loading...