Բաղադրամասեր

3 ձվին՝

45 գ կաթ,

30 գ յուղ,

75 գ պանիր,

աղը, կանաչին՝ ըստ ճաշակի։

 

Պատրաստման եղանակը

Ափսեում կոտրած ձվին ավելացնել աղ, կաթ և հարել մինչև որ միատեսակ զանգված ստացվի:

 

 

Յուղ լցրած տաք տապակի մեջ կտրտել պանիր, վրան լցնել ձվակաթնային հարվածքը, և կաթնաձուն տապակել, տապակը թեթևակի թափահարելով, հենց որ կաթնաձուն տապակվի, դանակով եզրերը ծալել, տալով դրան կարկանցակի ձև:

Մատուցելիս վրան մանրացրած կանաչի ցանել:

 

loading...