Սև հալորը դեռ հին ժամանակներից հայտնի է ինչպես բուժիչ միրգը, որը նաև շատ համեղ է։
Այս դրական ազդեցություն ունի ողջ մարսողական համակարգի վրա, կարգավորում է նրա աշխատանքը և օգնում է մաքրել աղիները վնասական կուտակումներից։
Բաղադրամասեր
100 գրամ սալորաչիր (սովորական՝ արևի տակ չորացրած),
4 բաժակ եռման ջուր,
120 գրամ արմավ:
Պատրաստման եղանակը
Նախ պետք է եռացնել ջուրը, մեջը լցնել սալորաչիրը և արմավները։
Եփել 15 րոպե և թողնել որ սառչի։
Օգտագործման եղանակը
Ընդունել ամեն առավոտ դատարկ ստամոքսին 1 թ․գ չափաբաժնով։
loading...