Սև հալորը դեռ հին ժամանակներից հայտնի է ինչպես բուժիչ միրգը, որը նաև շատ համեղ է։

Այս դրական ազդեցություն ունի ողջ մարսողական համակարգի վրա, կարգավորում է նրա աշխատանքը և օգնում է մաքրել աղիները վնասական կուտակումներից։

 

 

Բաղադրամասեր

100 գրամ սալորաչիր (սովորական՝ արևի տակ չորացրած),

4 բաժակ եռման ջուր,

120 գրամ արմավ:

 

Պատրաստման եղանակը

Նախ պետք է եռացնել ջուրը, մեջը լցնել սալորաչիրը և արմավները։

Եփել 15 րոպե և թողնել որ սառչի։

 

 

Օգտագործման եղանակը

Ընդունել ամեն առավոտ դատարկ ստամոքսին 1 թ․գ չափաբաժնով։

loading...