Համաձայն կլինեք, որ վերջին տարիներին շատ է փոխվել լոլիկի համը և շատ են քիամական միջոցներ օգտագործում, որպեսզի գեղեցիկ և մեծ լոլիկ ստանան։
Մենք զրուցեցինք հայ ֆերմերի հետ և նա նշեց, որ պետք է զգուշանանք լոլիկ գնելիս և ուտելիս։
Բանն այն է, որ շուկայում հայնտվել է պատենդ կարմիր լոլիկ, ինչը վտանգավոր է առողջության համար։
Նա մի գաղտնիք բացեց և ասաց, որ կանաչ լոլիկների մեջ ինչ-որ նյութ են ներարկում և այն մեծացնում է լոլիկը։
Այնուհետև փոշենման ինչ-որ զանգված են լցնում կանաչ լոլիկների վրա և այն հաջորդ օրը դառնում է կարմիր գույնի շատ գեղեցիկ, ձիգ և տեսքով լոլիկ։
Սակայն համը անտանելի է և մեջը կանաչ գույնի հետքերը շատ են։
Էնպես որ լոլիկ գնեք միայն վստահելի վայրից և եթե նկատեք, որ մեջը կանաչավուն գծեր են ՝ մի կերեք այդ լոլիկները ՝ դրանք վտանգավոր են առողջության համար։