Համաձայն կլինեք, որ վերջին տարիներին շատ է փոխվել լոլիկի համը և շատ են քիամական միջոցներ օգտագործում, որպեսզի գեղեցիկ և մեծ լոլիկ ստանան։

 

 

Մենք զրուցեցինք հայ ֆերմերի հետ և նա նշեց, որ պետք է զգուշանանք լոլիկ գնելիս և ուտելիս։

 

Բանն այն է, որ շուկայում հայնտվել է պատենդ կարմիր լոլիկ, ինչը վտանգավոր է առողջության համար։ 

 

 

Նա մի գաղտնիք բացեց և ասաց, որ կանաչ լոլիկների մեջ ինչ-որ նյութ են ներարկում և այն մեծացնում է լոլիկը։ 

 

Այնուհետև փոշենման ինչ-որ զանգված են լցնում կանաչ լոլիկների վրա և այն  հաջորդ օրը դառնում է կարմիր գույնի շատ գեղեցիկ, ձիգ և տեսքով լոլիկ։ 

 

 

Սակայն համը անտանելի է և մեջը կանաչ գույնի հետքերը շատ են։ 

Էնպես որ լոլիկ գնեք միայն վստահելի վայրից և եթե նկատեք, որ մեջը կանաչավուն գծեր են ՝ մի կերեք այդ լոլիկները ՝ դրանք վտանգավոր են առողջության համար։

loading...