Նախ մեզ պետք կգա բաղադրամասերը, որպեսզի անցնենք ուտեստի պատրաստմանը, որի ընթացքում կկիսվեմ ձեր հետ մի քանի հմտություններով։

 

 

Բաղադրամասեր

250 գրամ բրինձ,

1 թեյի գդալ աղ։

Պատրաստման եղանակը

1-ին կանոնը կամ պայմանը դա այն է, որ պետք է հստակ պահպանել չափաբաժինը,

ամեն 250 գրամ բրինձին 500 մլ ջուր։

2-րդը պետք է միշտ լվանալ բրինձը պատրաստելուց առաջ, քանի որ նա պարունակում է օսլա։

 

 

3-րդը աղը պետք է ավելացնել սկզբում։

4-րդ եփելու ընթացքում մի բացեք կաթսայի ամանը և պետք չէ խառնել բրինձը։

Եռացրեք ջուրը, բրինձը թողեք 20 րոպե, անջատեք կրակը և առանց կափարիչը բացելու թողեք ևս 20 րոպե։

 

 

loading...