Նախ մեզ պետք կգա բաղադրամասերը, որպեսզի անցնենք ուտեստի պատրաստմանը, որի ընթացքում կկիսվեմ ձեր հետ մի քանի հմտություններով։
Բաղադրամասեր
250 գրամ բրինձ,
1 թեյի գդալ աղ։
Պատրաստման եղանակը
1-ին կանոնը կամ պայմանը դա այն է, որ պետք է հստակ պահպանել չափաբաժինը,
ամեն 250 գրամ բրինձին 500 մլ ջուր։
2-րդը պետք է միշտ լվանալ բրինձը պատրաստելուց առաջ, քանի որ նա պարունակում է օսլա։
3-րդը աղը պետք է ավելացնել սկզբում։
4-րդ եփելու ընթացքում մի բացեք կաթսայի ամանը և պետք չէ խառնել բրինձը։
Եռացրեք ջուրը, բրինձը թողեք 20 րոպե, անջատեք կրակը և առանց կափարիչը բացելու թողեք ևս 20 րոպե։
loading...