Միկադոն միշտ իր տեղն ունի քաղցրավենիքների աշխարհում։

Շատ համեղ և օրիգինալ տորթ է համարվում։

Այսօր կներկայացնեմ ձեզ սիրված տորթի նոր բաղադրատոմս։

 

Բաղադրամասեր

500 գ կարագին՝

2 բաժակ շաքարավազ,

2 բաժակ թթվասեր,

2 տուփ խտացրած կաթ,

5 ձու,

1 թգ. սոդա

ալյուր,

1 տուփ շոկոլադ։

Պատրաստման եղանակը

Նախ պետք է հարել 100 գր. կարագը, 3 հատ ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը։

Ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թգ. սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:

Բաժանել 7 գնդի, սա լինելու է մեր շերտերը։

Թխել առանձին-առանձին:

 

 

Կրեմի պատրաստելու համար մեզ պետք է

2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել:

400 գր. կարագը փափկեցնել, լավ հարել:

Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին:

Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:

Միկադոի իրական համը զգալու համար, տորթը պահել սենյակային ջերմաստիճանում 2-3 ժամ և մատուցել։

Այս ժամանяկում կրեմը կներքաշվի և կունենաք փափուկ շերտեր։

loading...