Բաղադրամասեր
սխտոր - 2 պճեղ,
սպիտակ չոր գինի - 1 բաժակ,
բրոկոլի - 400 գր,
ձիթապտղի ձեթ,
չորացրած լոլոիկ,
պանիր - 100 գր,
աղ, սև պղպեղ,
ընկույզ:
Պատրաստման եղանակը
Բրոկոլին առանձնացնել և ձիթապտղի ձեթի մեջ 6 րոպե շոգեխաշել, ավելացնել սխտոր, սպիտակ չոր գինի, աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի:
Այնուհետև բրոկոլին տեղափոխել աղցանի ամանի մեջ,
հյութը քամելով՝ ավելացնել չորացրած լոլիկները, խորանարդաձև կտրատած պանիրը և ընկույզը:
loading...