Բաղադրամասեր

սխտոր - 2 պճեղ,

սպիտակ չոր գինի - 1 բաժակ,

բրոկոլի - 400 գր,

ձիթապտղի ձեթ,

չորացրած լոլոիկ,

պանիր - 100 գր,

աղ, սև պղպեղ,

ընկույզ:

 

Պատրաստման եղանակը

Բրոկոլին առանձնացնել և ձիթապտղի ձեթի մեջ 6 րոպե շոգեխաշել, ավելացնել սխտոր, սպիտակ չոր գինի, աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի:

 

 

Այնուհետև բրոկոլին տեղափոխել աղցանի ամանի մեջ,

հյութը քամելով՝ ավելացնել չորացրած լոլիկները, խորանարդաձև կտրատած պանիրը և ընկույզը:

loading...