Հավի միսը շատ համեղ, հեշտ մարսվող և մի շարք օգտակար հատկություններով մսամթերք է։
Հավի միսը պարունակում է զգալի քանակությամբ B6 վիտամին։
Սակայն չի կարելի հավի միսը երկրորդ անգամ տաքացնել։
Հավի միսը տաքացնելով երկրորդ անգամ ՝ ոչ միայն կորցնում է իր օգտակար հատկությունները ՝ վիտամին B6-ը, նաև փոխվում է սպիտակուցների կառուցվածքը։
Այդ ամենի հետևանքով էլ, եթե անգամ խնդիրներ չունեք 12 մատյան աղիքի հետ, ձեռք կբերեք։ Կվատանա մարսողությունը և փքվածություն ձեռք կբերեք։
Եթե այսքան ժամանակ հավի միսը երկրորդ անգամ տաքացրել եք և կերել ՝ ասեք, որ փքվածություն ու մարսողության խանգարում եք ձեռք բերել, ինչպես նաև խնդիրներ եք ունեցել 12 մատյա աղիքի հետ։
loading...