Հավի միսը շատ համեղ, հեշտ մարսվող և մի շարք օգտակար հատկություններով մսամթերք է։

 

 

Հավի միսը պարունակում է զգալի քանակությամբ B6 վիտամին։

 

Սակայն չի կարելի հավի միսը երկրորդ անգամ տաքացնել։ 

 

 

Հավի միսը տաքացնելով երկրորդ անգամ ՝ ոչ միայն կորցնում է իր օգտակար հատկությունները ՝ վիտամին B6-ը, նաև  փոխվում է սպիտակուցների կառուցվածքը։

 

Այդ ամենի հետևանքով էլ, եթե անգամ խնդիրներ չունեք 12 մատյան աղիքի հետ, ձեռք կբերեք։ Կվատանա մարսողությունը և փքվածություն ձեռք կբերեք։ 

 

 

Եթե այսքան ժամանակ հավի միսը երկրորդ անգամ տաքացրել եք և կերել ՝ ասեք, որ փքվածություն ու մարսողության խանգարում եք ձեռք բերել, ինչպես նաև խնդիրներ եք ունեցել 12 մատյա աղիքի հետ։

loading...