Սմբուկը սեզոնային բանջարեղեն է։ Այն շատ համեղ և հարուստ վիտամիններով։
Սմբուկով նաև հնարավոր զանազան շատ համեղ ուտեստներ պատրաստել։
Սմբուկը, եթե տապակում եք և ջեռոցը դնում, այն կորցնում է իր օգտակար հատկությունները։
Սմբուկը չի կարելի հում ուտել։
Հում ուտելով մեծ հավանականություն կա, որ կթունավորվեք։
Իսկ սմբուկը խիստ հակացուցված աղիքային սուր ինֆեկցիաների ժամանակ և ստամոքսի լուրջ հիվանդության դեպքում։
Եթե ցանկանում եք սմբուկը ձեր օրգանիզմը լցնի վիտամիններով, ուրեման այն խաշած կերեք կամ շոգեխաշած։
loading...