Սմբուկը սեզոնային բանջարեղեն է։ Այն շատ համեղ և հարուստ վիտամիններով։

 

 

Սմբուկով նաև հնարավոր զանազան շատ համեղ ուտեստներ պատրաստել։

 

Սմբուկը, եթե տապակում եք և ջեռոցը դնում, այն կորցնում է իր օգտակար հատկությունները։ 

 

 

Սմբուկը չի կարելի հում ուտել։ 

 

Հում ուտելով մեծ հավանականություն կա, որ կթունավորվեք։ 

 

 

Իսկ սմբուկը խիստ հակացուցված աղիքային սուր ինֆեկցիաների ժամանակ և ստամոքսի լուրջ հիվանդության դեպքում։

 

 

Եթե ցանկանում եք սմբուկը ձեր օրգանիզմը լցնի վիտամիններով, ուրեման այն խաշած կերեք կամ շոգեխաշած։

loading...