Սամիթը համարվում է թագավորական կանաչի։

 

 

Այն հիանալի համ է տալիս ցանկացած ճաշատեսակի  և գեղեցիկ զարդարանք։

 

Դրա հետ մեկտեղ նաև շատ օգտակար է։ Իր օգտակարության շնորհիվ ՝ սամիթի օգնությամբ կարող ենք բուժել մրսածությունն ու բրոնխիտը։

 

 

Այս սերմը ունի խորխաբեր հատկություն և փափկացնում է բրոնխները,որն էլ օգնում է շնչուղիների հիվանդությունների դեպքում:

 

Պատրաստեք հետևյալ թուրմը ՝

 

 

Սամիթի սերմերը եռացրեք, թրմեք 4 ժամ։

Այն պետք է խմեք օրական 3 անգամ 1 ճաշի գդալով։

loading...