Սամիթը համարվում է թագավորական կանաչի։
Այն հիանալի համ է տալիս ցանկացած ճաշատեսակի և գեղեցիկ զարդարանք։
Դրա հետ մեկտեղ նաև շատ օգտակար է։ Իր օգտակարության շնորհիվ ՝ սամիթի օգնությամբ կարող ենք բուժել մրսածությունն ու բրոնխիտը։
Այս սերմը ունի խորխաբեր հատկություն և փափկացնում է բրոնխները,որն էլ օգնում է շնչուղիների հիվանդությունների դեպքում:
Պատրաստեք հետևյալ թուրմը ՝
Սամիթի սերմերը եռացրեք, թրմեք 4 ժամ։
Այն պետք է խմեք օրական 3 անգամ 1 ճաշի գդալով։
loading...