Այսօր բամյան մեր խոհանոցում հիմնականում օգտագործվում է պահածոացրած վիճակում։

Քչերնեն, որ նրան կօգտագործեն թարմ վիճակում։

Բամյան շատ հզոր, վիտամիններով հարուստ բանջարեղեն է։ Այն ունակ է հանստացնել ասթմայի նախանշանները։

Ի շնորհիվ իր բաղադրության, բամիան խորհուրդ է տրվում շաքարախտով հիվանդ մարդկանց համար։

Պարբերաբար օգտագործումը բերում է վնասակար գեների փոփոխության։

 

 

 

Արյան մեջ խոլեստերինի և շաքարի մակարդակը նվազեցնելու համար կարող եք պատրաստել և ընդունել այս միջոցը։

Երեկոյան բաժակի մեջ դնել 1 հատ բամյա, վրան լցնել սենյակային ջերմաստիճանի ջուր, թողնել 1 գիշեր։

Առավոտյան խմել ողջ հեղուկը։

 

loading...