Այսօր բամյան մեր խոհանոցում հիմնականում օգտագործվում է պահածոացրած վիճակում։
Քչերնեն, որ նրան կօգտագործեն թարմ վիճակում։
Բամյան շատ հզոր, վիտամիններով հարուստ բանջարեղեն է։ Այն ունակ է հանստացնել ասթմայի նախանշանները։
Ի շնորհիվ իր բաղադրության, բամիան խորհուրդ է տրվում շաքարախտով հիվանդ մարդկանց համար։
Պարբերաբար օգտագործումը բերում է վնասակար գեների փոփոխության։
Արյան մեջ խոլեստերինի և շաքարի մակարդակը նվազեցնելու համար կարող եք պատրաստել և ընդունել այս միջոցը։
Երեկոյան բաժակի մեջ դնել 1 հատ բամյա, վրան լցնել սենյակային ջերմաստիճանի ջուր, թողնել 1 գիշեր։
Առավոտյան խմել ողջ հեղուկը։
loading...