Արյան բարձր մակարդելիությունը կարող է պատճառ դառնալ մի շարք հիվանդությունների, որոնցից են վարիկոզը և թրոմբը։
Որպեսզի խուսափեք այս տհաճ երևույթներից, ձեր սննդակարգում ներառեք հետևյալ մթերքները։
Ձիթապտղի յուղ
Օմեգա 3 և վիտամին Е-ի բնական աղբյուր։
Ազնվամորի, հաղարջ
Ի շնորհիվ սալիցինաթթվի, բարելավվում է արյան որակը։
Կոճապղպեղ
Ունակ է ջրիկացնել արյունը և նվազեցնել այնտեղ եղած շաքարի մակարդակը։
Ընկույզներ, սերմեր
Օմեգա 3, վիտամին E և վիտամին B-ի խմբի բնական աղբյուր ։
Դարչին
Կարգավորում է ճնշումը։
loading...