Արյան բարձր մակարդելիությունը կարող է պատճառ դառնալ մի շարք հիվանդությունների, որոնցից են վարիկոզը և թրոմբը։

Որպեսզի խուսափեք այս տհաճ երևույթներից, ձեր սննդակարգում ներառեք հետևյալ մթերքները։

Ձիթապտղի յուղ

 

 

Օմեգա 3 և վիտամին Е-ի բնական աղբյուր։

Ազնվամորի, հաղարջ

 

 

Ի շնորհիվ սալիցինաթթվի, բարելավվում է արյան որակը։

Կոճապղպեղ

 

 

Ունակ է ջրիկացնել արյունը և նվազեցնել այնտեղ եղած շաքարի մակարդակը։

Ընկույզներ, սերմեր

 

 

Օմեգա 3, վիտամին E և վիտամին B-ի խմբի բնական աղբյուր ։

Դարչին

 

 

Կարգավորում է ճնշումը։

loading...