Վարակով պատրաստող նախաճաշը շատ համեղ է և օգտակար, այն ունի յուրահատուկ համ և համարդվում է բոլոր տեսակի համերի հետ, այն կարող եք ուտել թե, աղի, թե քաղցր և թե թթու համարդումներովс:
Վարսակը կարգավորում է նյութափողանակությունը, ունի դրական ազդեցություն սրտի վրա և ողջ անոթային համակարգի վրա։
Վարսակը ունակ է նաև օգնել կործցնել ավելորդ շաքը։
Պարզ միջոցը պատրաստելու համար պետք կգա
Մաքրած վարսակ և կեղևով վարսակ։
Խառնել իրար, վերցնել 3 ճ․գ և լցնել 0,5 լ ջրի մեջ։ Եռացնել և կրակաը թուլացնել, եփել 15-20 րոպե։
Քամել և թողնել որ սառչի։ Վարսակի ջուրը կօգնի ձեզ նիհարել և ձեռք բերել թեթևության զգացմունք։
loading...