Բաղադրամասեր
¼ թ,գ մշկընկույզ,
1/2 բաժակ կիտրոնի հյութ,
2 բաժակ նարնջի հյութ,
1 թ,գ դարչին,
1 թ,գ կոճապղպեղ,
1 բաժակ մաքուր, ոչ քաղցր լոռամրգի բնական հյութ,
14 բաժակ մաքուր ջուր:
Պատրաստման եղանակը
Նախ պետք է եռացնել ջուրը, այնուհետև մեջը լցնել լոռամրգի բնական հյութը և դնել մարմանդ կրակի վրա։
Խառնուրդի վրա ավելացնել մնացած բաղադրամասերը և լավ խառնել։
Խառնել 30 րոպե։
Վերջում, երբ միջոցը սառչի ավելացնել կիտրոնի և նարինջի հյութը։
Օգտագործման եղանակը
Խմել թարմ վիճակում, ամռան շոգին կարող եք ավելացնել սառույցի հատիկներ։
loading...