Բաղադրամասեր

¼ թ,գ մշկընկույզ,

1/2 բաժակ կիտրոնի հյութ,

2 բաժակ նարնջի հյութ,

1 թ,գ դարչին,

1 թ,գ կոճապղպեղ,

1 բաժակ մաքուր, ոչ քաղցր լոռամրգի բնական հյութ,

14 բաժակ մաքուր ջուր:

 

 

Պատրաստման եղանակը

Նախ պետք է եռացնել ջուրը, այնուհետև մեջը լցնել լոռամրգի բնական հյութը և դնել մարմանդ կրակի վրա։

Խառնուրդի վրա ավելացնել մնացած բաղադրամասերը և լավ խառնել։

Խառնել 30 րոպե։

Վերջում, երբ միջոցը սառչի ավելացնել կիտրոնի և նարինջի հյութը։

 

Օգտագործման եղանակը

Խմել թարմ վիճակում, ամռան շոգին կարող եք ավելացնել սառույցի հատիկներ։

loading...