Գառնի յարախ կամ ինչպես շատերն են ասում գառնի յարիկ։ Լցոնած այս սմբուկները գրեթե բոլորն են սիրում և ամռանը գոնե 1-2 անգամ պետք է ուտել։
Սակայն այն պետք է ճիշտ պատրաստել։ Տարբեր մարդիկ տարբեր ձև են պատրաստում, բայց կա միակ և ճիշտ պատրաստման եղանակ։
Նաև անակնկալ ենք պատրաստել ձեզ համար․ դիտեք պատրաստման եղանակը, բաժանորդագրվեք մեր յութուբյան ալիքին (հղումը այստեղ ՝ https://www.youtube.com/watch?v=N-HzG4XJbfY) և թողեք մեկնաբանություն։ Լավագույն 3-ին կառաքենք այս համեղ ուտեստը ԱՆՎՃԱՐ։
Իսկ պատրաստման եղանակը դիտեք այստեղ ՝
loading...