Վահանձև գեղձի հետ խնդիրները շատ են հանդիպում մեր տարածաշրջանում և դա կապված է յոդի պակաի հետ։

Այդ խնդիրները հիմնականում առաջանում են տղամարդկանց մոտ։ Պետք է միշտ հետևել վահանաձև գեղձի առողջությանը և այդ հարցում մեզ կարող է օգնել այս պարզ և մատչելի միջոցը։

Պատրաստում ենք շիլա, որը կարող է դառնալ համեղ նախաճաշ։

 

Բաղադրամասեր

100 գ հնդկաձավար,

0,5 լիտր ջուր,

ծովի աղ ըստ համի,

1 թ․գ քուրքում,

50 գրամ չոր ջրիմուռ։

 

 

Պատրաստման եղանակը

Եվ այսպես սկսում ենք պատրաստել՝ նախ պետք է լավ լվանալ և մաքրել հնդկաձավարը։

Եփում ենք հնդակաձավարը, վրան ավելացնում ենք ջուր և ծովի աղը։

Երբ հնդակաձավարը արդեն պատրաստ է, վրան ավելացնել քուրքում և չոր ջրիմուռները։

 

 

Այդ համեղ ուտեստի գլխավոր բաղադրիչը դա ջրիմուռն է, որը հարստացնում է օրգանիզմը յոդով։

loading...