Վահանձև գեղձի հետ խնդիրները շատ են հանդիպում մեր տարածաշրջանում և դա կապված է յոդի պակաի հետ։
Այդ խնդիրները հիմնականում առաջանում են տղամարդկանց մոտ։ Պետք է միշտ հետևել վահանաձև գեղձի առողջությանը և այդ հարցում մեզ կարող է օգնել այս պարզ և մատչելի միջոցը։
Պատրաստում ենք շիլա, որը կարող է դառնալ համեղ նախաճաշ։
Բաղադրամասեր
100 գ հնդկաձավար,
0,5 լիտր ջուր,
ծովի աղ ըստ համի,
1 թ․գ քուրքում,
50 գրամ չոր ջրիմուռ։
Պատրաստման եղանակը
Եվ այսպես սկսում ենք պատրաստել՝ նախ պետք է լավ լվանալ և մաքրել հնդկաձավարը։
Եփում ենք հնդակաձավարը, վրան ավելացնում ենք ջուր և ծովի աղը։
Երբ հնդակաձավարը արդեն պատրաստ է, վրան ավելացնել քուրքում և չոր ջրիմուռները։
Այդ համեղ ուտեստի գլխավոր բաղադրիչը դա ջրիմուռն է, որը հարստացնում է օրգանիզմը յոդով։
loading...