Կտավատը ունի լայն կիրառում ժողովրդական բժկության մեջ։
Այն հանդես է գալիս, որպես անփոխարինելի բաղադրիչ շատ ու շատ բնական դեղամիջոցների մեջ, ինչպիսին է այսօրվա մեր բաղադրատոմսը, որը օգնում է ազատվել ենթաստամոքսային գեղձի ցավերից։
Ցավերից ազատվում ենք օրգանը բուժելու եղենակով։
Բաղադրամասեր
1/5 բաժակ ջուր,
1 ճ․գ կտավատ։
Պատրաստման եղանակը
Նախ պետք է եռացնել ջուրը, վրան ավելացնել կտավատ և ստացված զանգվածը դնել մարմանդ կրակի վրա և եփել 5 րոպե։
Այնուհետև հանել կրակից և թողնել, որ սառչի։
Խետք է ստացվի կիսելանման զանգված։
Այն կարող եք խմել ուտելուց կես ժամ առաջ, 2-3 անգամ։
loading...