Կտավատը ունի լայն կիրառում ժողովրդական բժկության մեջ։

Այն հանդես  է գալիս, որպես անփոխարինելի բաղադրիչ շատ ու շատ բնական դեղամիջոցների մեջ, ինչպիսին է այսօրվա մեր բաղադրատոմսը, որը օգնում է ազատվել ենթաստամոքսային գեղձի ցավերից։ 

Ցավերից ազատվում ենք օրգանը բուժելու եղենակով։

 

 

 

Բաղադրամասեր

1/5 բաժակ ջուր,

1 ճ․գ կտավատ։

 

Պատրաստման եղանակը

Նախ պետք է եռացնել ջուրը, վրան ավելացնել կտավատ և ստացված զանգվածը դնել մարմանդ կրակի վրա  և եփել 5 րոպե։

Այնուհետև հանել կրակից և թողնել, որ սառչի։

 

 

Խետք է ստացվի կիսելանման զանգված։

Այն կարող եք խմել ուտելուց կես ժամ առաջ, 2-3 անգամ։

 

loading...