Ֆեյխուան համարվում է ամենաշատ յոդ պարունակող միրգը։ Նրա մեջ կա ավելի շատ յոդ, քան ծովամթերքում է։

Ֆեյխուան հարուստ է նաև վիտամին Ց-ով։

 

 

Ֆեյխուան ժողովրդական բժկության մեջ օգտագործվում է երիկամային հիվանդությունների դեմքում։ Ինչպես նաև շատ լավ միջոց է մրսածության դեմ պայքարում։

Այս եղանակով եթե ուտեք ֆեյխուա, ապա դուք կկարողանաք մաքսիմալ քանակությամբ յոդ կլանել դեպի ձեր օրգանիզմ։

 

 

Պետք է մսախացով աղալ ֆեյխուայի պտուղները,  ավելացնել շաքարավազ 1։1 հարաբերակցությամբ։

Այս միջոցը օգտագործեք ըստ պահանջի։ Պահել սառնարանում։

loading...