Ֆեյխուան համարվում է ամենաշատ յոդ պարունակող միրգը։ Նրա մեջ կա ավելի շատ յոդ, քան ծովամթերքում է։
Ֆեյխուան հարուստ է նաև վիտամին Ց-ով։
Ֆեյխուան ժողովրդական բժկության մեջ օգտագործվում է երիկամային հիվանդությունների դեմքում։ Ինչպես նաև շատ լավ միջոց է մրսածության դեմ պայքարում։
Այս եղանակով եթե ուտեք ֆեյխուա, ապա դուք կկարողանաք մաքսիմալ քանակությամբ յոդ կլանել դեպի ձեր օրգանիզմ։
Պետք է մսախացով աղալ ֆեյխուայի պտուղները, ավելացնել շաքարավազ 1։1 հարաբերակցությամբ։
Այս միջոցը օգտագործեք ըստ պահանջի։ Պահել սառնարանում։
loading...