Բաղադրամասեր
1 բաժակ ցորենի ալյուր,
8 թեյի գդալ թթվասեր,
4 թեյի գդալ կարագ,
12 ճաշի գդալ շաքարավազ,
4 հատ ձու,
8 ճաշի գդալ կակաո,
1 թեյի գդալ սոդա,
չամիչ՝ ըստ ճաշակի։
Պատրաստման եղանակը
Նախ պետք է կարագը դնել բաժակի մեջ և դնել միկրոալիքային վառարանը 10 վայրկյան:
Ավելացնել շաքարավազը, թթվասերը և հարել:
Ձուն կոտրել, խառնել կակաոյի հետ և ավելացնել բաժակի մեջ:
Ալյուրը խառնել սոդայի հետ, վրան ավելացնել չամիչ՝ ըստ ճաշակի, լցնել բաժակի մեջ, խառնել և դնել միկրոալիքային վառարանը 3 - 5 րոպե:
loading...