Բաղադրամասեր

1 բաժակ ցորենի ալյուր,

8 թեյի գդալ թթվասեր,

4 թեյի գդալ կարագ,

12 ճաշի գդալ շաքարավազ,

4 հատ ձու,

8 ճաշի գդալ կակաո,

1 թեյի գդալ սոդա,

չամիչ՝ ըստ ճաշակի։

 

Պատրաստման եղանակը

Նախ պետք է կարագը դնել բաժակի մեջ և դնել միկրոալիքային վառարանը 10 վայրկյան:

Ավելացնել շաքարավազը, թթվասերը և հարել:

 

 

Ձուն կոտրել, խառնել կակաոյի հետ և ավելացնել բաժակի մեջ:

Ալյուրը խառնել սոդայի հետ, վրան ավելացնել չամիչ՝ ըստ ճաշակի, լցնել բաժակի մեջ, խառնել և դնել միկրոալիքային վառարանը 3 - 5 րոպե:

loading...