Սև բազուկը շատ օգտակար բանջարեղեն է և օժտված է յուրահատուկ բուժիչ հատկություններով։

Նա ունակ է մաքրել լյարդը և լեղապարկը, վերականգնելով նրանց բնականոն աշխատանքը։

 

 

Բաղադրամասեր

50-60 գրամ սև բողկ,

1 հատ միջին գազար,

50-60 գրամ բազուկ,

1 հատ վարունգ,

ռուկոլայի մի քանի տերև,

կիտրոնի հյութ ըստ ճաշակի,

2 ճ․գ ձիթապտղի ձեթ,

2 ճ․գ մաղադանոս և սամիթ,

ծովի աղ,

մի պտունց սև պղպեղ։

Պատրաստման եղանակը

Սև բողկը, գազարը, վարունգը և  կարմիր բազուկը քերում ենք քերիչով։

Լցնել մեծ տարայի մեջ ռուլոկայի տերևների հետ։

 

 

Մնացած բաղադամասերը խառնել առանձին տարայի մեջ։

Ստացված զանգվածը լցնել քերած բանջարեղենի վրա, խառնել և ուտել։

loading...