Սև բազուկը շատ օգտակար բանջարեղեն է և օժտված է յուրահատուկ բուժիչ հատկություններով։
Նա ունակ է մաքրել լյարդը և լեղապարկը, վերականգնելով նրանց բնականոն աշխատանքը։
Բաղադրամասեր
50-60 գրամ սև բողկ,
1 հատ միջին գազար,
50-60 գրամ բազուկ,
1 հատ վարունգ,
ռուկոլայի մի քանի տերև,
կիտրոնի հյութ ըստ ճաշակի,
2 ճ․գ ձիթապտղի ձեթ,
2 ճ․գ մաղադանոս և սամիթ,
ծովի աղ,
մի պտունց սև պղպեղ։
Պատրաստման եղանակը
Սև բողկը, գազարը, վարունգը և կարմիր բազուկը քերում ենք քերիչով։
Լցնել մեծ տարայի մեջ ռուլոկայի տերևների հետ։
Մնացած բաղադամասերը խառնել առանձին տարայի մեջ։
Ստացված զանգվածը լցնել քերած բանջարեղենի վրա, խառնել և ուտել։
loading...