Բաղադրամասեր
Չերրի լոլիկներ,
400 գրամ շաքարավազ,
350 մլ ջուր,
կիտրոնի աղ,
2 հատիկ մեխակ
Պատրաստման եղանակը
Լոլիկները լավ լվացեք և հեռացրեք պոչերը։
Ատամոի չոփի օգնությամբ մի քանի տեղից ծակծկեք։
Այնուհետև պատրաստեք օշարակը։ Շաքարավազը լցրեք ջրի մեջ և եփեք 10-11 րոպե, վրան ավելացնելով կիտրոնի աղն ու մեխակը։
Հետո լոլիկները լցրեք օշարակի մեջ և սպասեք, որ եռա։
Հենց եռա, սպասեք 3-4 րոպե և անջատեք կրակը։
Այդպես թողեք 3,5 ժամ։
Տվյալ գործողությունը 4 անգամ կրկնեք։
Իսկ վերջում լոլիկները հանեք և դրեք արևի տակ, որպեսզի չորանան։
loading...