Թզի չիր տարբեր եղանակներով պատրաստել եմ, բայց ամենալավը այս տարբերակովն է։ Կընտրեք մեծ և տեսքով թուզ։
Նախ թուզը շատ լավ լվացեք և ծածկեք մոտ 1 ժամով։
Այնուհետև պետք է օշարակ պատրաստեք։
4 կգ թզին 1 կգ շաքարավազը բավական է։ Այս հարաբերությամբ միշտ կպաստրատեք։
2 բաժակ ջրի մեջ լցրեք շաքարավազը և եփեք։ Հենց տեսնեք եռում է ՝ թզերը լցրեք մեջը։ Մի փոքր էլ կարող եք կիտրոնի աղ ավելացնեք։
15 րոպե անց կրակը անջատեք և թողեք այդպես մնա 20 րոպե։ Հետո նորից եփեք։ Հենց նկատեք, որ թուզը արդեն փափկել է, անջատեք կրակը։
Թզերը հանեք, շարեք ամանի կամ սինիի մեջ և դրեք չորանա։ Օրվա մեջ 2 անգամ ՝ առավոտյան և երեկոյան շրջեք թզերը։
3 օրում կստացվեն իդեալակն չրեր ՝ ինչպես նկարում է պատկերված։
loading...