Մի քանի օր առաջ պատրաստեցի շատ համեղ թթու լավաշ, որը արտակարգ ստացվեց։
Կիսվում եմ բաղադրատոմսով։ պատրաստեք այն այսպես և չեք փոշմանի։
Բաղադրամասեր
10 հատ սալորին ՝
4 հատ խնձոր
Պատրաստման եղանակը
Խնձորն ու սալորը լավ լվացեք և մաքրեք։
Մաքրեք նաև խնձորի կեղևը։
Խնձորն ու սալորը անցկացրեք մսաղացով։
Ջեռոցի թավայի մեջ սննդային թուղթ դրեք։
Ստացված զանգվածը 1 սմ հաստությամբ քսեք սննդային թղթի վրա և դրեք ջեռոցը, որը նախօրոք պետք է տաքացրած լինեք ՝ 150 աստիճան։
Այն 17-20 րոպեով դրեք ջեռոցը, բայց այդ ընթացքում ջեռոցի դուռը բաց թողեք, որպեսզի լավ ստացվի։
Երբ պատրաստ լինի զգուշորեն առանձնացրեք սննդային թղթից։ Եթե դժվարությամբ է պոկվում, ուրեմն դեռ չի եղել։ Մի փոքր էլ եփեք։
Ահա այսպես է ստացվում այս բաղադրատոմսով։
loading...