Մի քանի օր առաջ պատրաստեցի շատ համեղ թթու լավաշ, որը արտակարգ ստացվեց։

Կիսվում եմ բաղադրատոմսով։ պատրաստեք այն այսպես և չեք փոշմանի։

 

 

Բաղադրամասեր

10 հատ սալորին ՝ 

4 հատ խնձոր

 

Պատրաստման եղանակը

 

 

Խնձորն ու սալորը լավ լվացեք և մաքրեք։

Մաքրեք նաև խնձորի կեղևը։

Խնձորն ու սալորը անցկացրեք մսաղացով։

 

Ջեռոցի թավայի մեջ սննդային թուղթ դրեք։

Ստացված զանգվածը 1 սմ հաստությամբ քսեք սննդային թղթի վրա և դրեք ջեռոցը, որը նախօրոք պետք է տաքացրած լինեք ՝ 150 աստիճան։

 

 

Այն 17-20 րոպեով դրեք ջեռոցը, բայց այդ ընթացքում ջեռոցի դուռը բաց թողեք, որպեսզի լավ ստացվի։

Երբ պատրաստ լինի զգուշորեն առանձնացրեք սննդային թղթից։ Եթե դժվարությամբ է պոկվում, ուրեմն դեռ չի եղել։ Մի փոքր էլ եփեք։

 

 

Ահա այսպես է ստացվում այս բաղադրատոմսով։

 

 

 

loading...