Բաղադրամասեր
300 գրամ սոխ,
800 մլ ջուր,
300 գրամ շաքարավազ,
1,5 ճաշի գդալ քրքում։
Պատրաստման եղանակը
Շաքարավազը լցնել ջրի մեջ և եռացնել։
Կտարել բաղադրամասերը և լցնել խառնուրդի մեջ։
Վերջում վրան լցնել քուրքում։
Թողնել մարմանդ կրակի վրա։
Պատրաստեք խառնուրդը մինչև հեղուկի նվազելը:
Խառնուրդը պետք է պահել ապակե տարայի մեջ։
Օգտագործման եղանակը
Օրական պետք է օգտագործել 2 անգամ, առավոտյան և երեկոյան։
2 ճ․գ չափաբաժնով։
loading...