Բաղադրամասեր

300 գրամ սոխ,

800 մլ ջուր,

300 գրամ շաքարավազ,

1,5 ճաշի գդալ քրքում։

 

Պատրաստման եղանակը

Շաքարավազը լցնել ջրի մեջ և եռացնել։

Կտարել բաղադրամասերը և լցնել խառնուրդի մեջ։

 

 

Վերջում վրան լցնել քուրքում։

Թողնել մարմանդ կրակի վրա։

Պատրաստեք խառնուրդը մինչև հեղուկի նվազելը:

Խառնուրդը պետք է պահել ապակե տարայի մեջ։

Օգտագործման եղանակը

Օրական պետք է օգտագործել 2 անգամ, առավոտյան և երեկոյան։

2 ճ․գ չափաբաժնով։

loading...