Համոզված եմ, որ բոլորի ընտանիքներում էլ գոնե մեկը թանի սիրահար է։ Բայց իրականում շատերը չեն էլ իմանում, թե ինչպես պատրաստեն համեղ թան։
Ներկայացնում ենք, թե ինչպես ճիշտ պատրաստել թանը, որը ամենհամեղը կստացվի։
Բաղադրամասեր
1 բաժակ ջրին ՝
1,5 ճաշի գդալ մածուն,
1 ճաշի գդալ թթվասեր,
աղը ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Նախ մածունն ու թթվասերը խառնեք իրար և սկսեք լավ հարել։
Հարեք այնքան մինչև, որ հատիկներ չլինեն ՝ դառնա միատար զանգված։
Հետո ավեցրեք աղը ՝ ձեր ճաշակով և կրկին հարեք։
Այնուհետև ավելացրեք մի փոքր ջուր և կրկին հարեք։
Այդպես կամաց-կամաց ավելացրեք ջուր ու հարեք։
Վերջում ստացվում է արտակարգ թան։
loading...