Բիսկվիտ պատրաստելու 4-5 հրաշաի տարբերակ գիտեմ։ բայց այս մեկը ամենալավն է։ Գաղտնիքը նրանում է, որ ավելացնում եմ այս բաղադրիչը ու խմորը շատ լավ է ստացվում ՝ նուրբ և համեղ։
Այդ բաղադրիչը կաթն է։
Շատերը բիսկվիտ պատրաստում են առանց կաթ ՝ հիմանակում մածունով, բայց այդպես այդքան հաջող չի ստացվի։ Ահա պատրաստման եղանակը։
Բաղադրամասեր
4 հատ ձու (220 գ),
200 գ շաքարավազ,
150 մլ կաթ,
70 գ սերուցքային կարագ,
240 գ ալյուր,
1 տուփ վանիլային շաքարավազ,
6 - 7 գր փխրեցուցիչ (1 թեյի գդալ ),
մի պտղունց աղ
Պատրաստման եղանակը
loading...